10 Einfache Möglichkeiten, sich glücklicher (und gesünder!) Zu fühlen. Single. Tag.

Dus ik heb gehoord dat je echt een "ouderwets" type wilt hebben vrouw, toch? Dat klinkt goed. Dandy, zelfs. Ik zou je zelfs kunnen wijzen in de richting van waar een ouderwets meisje zou zijn. Maar ik moet eerst een paar dingen weten voordat ik je kan wijzen op de richting van je ideale ouderwetse vrouw . Ten eerste, hoe ouderwets zijn we aan het praten?

eususpiro

Hebben we het over de ouderwetse jaren vijftig, waar vrouwen die retro-jurken droegen, rode lippenstift hadden en op de een of andere manier een huis runden? Als dat zo is, kan ik dat volledig graven. Ik hou van het kijken naar

I Love Lucy


en het controleren van de rad kleding van die tijd. Jammer genoeg, tonen de meeste verslagen van het huisleven van de jaren '50 de meeste huisvrouwen niet kookten en schoon in hielen en een kleding. Sorry!

Het enige is dat ik denk dat je waarschijnlijk een meisje wilt hebben die ook zal helpen de rekeningen te betalen ... en dat zijn geen mevrouw's jaren vijftig. Je zou de kostwinner moeten zijn en ze zou niet iemand accepteren die zou vragen om de rekening op een datum te splitsen. De kans is groot dat je haar niet zou kunnen betalen en dat ze waarschijnlijk het moment zou opgeven dat je probeert een griezelige beweging te maken als een foto of haar te negeren. Het opvoeden van kinderen kan ook een probleem zijn. Je zou niet al te blij zijn als je een moeder in de jaren vijftig zag drinken terwijl je zwanger was, je kinderen met geladen wapens liet spelen of CPS liet zien nadat ze je 7-jarige kinderen zonder toezicht door de buurt liet rennen. De reden dat huizen brand waren terug in de dag was omdat de meeste kinderen buiten speelden ... terwijl moeder wijn dronk, het huis schoonde en ontspannen toen al het werk was gedaan. Tenslotte waren veel vrouwen in de jaren vijftig hopeloos altijd met hun rol in het leven, wat tot een depressie zou kunnen leiden. Dus in de wereld van vandaag zou ze waarschijnlijk je kont toch willen verlaten. Nee, het is waarschijnlijk de soort ouderwetse vrouw uit de jaren 1880 die je zoekt, toch? Die vrouwen, ze waren conservatief, toch? Nou, het goede nieuws is dat ze vaak net zo lang uren werkten als de mannen van het huis en ze deden ook opvoeding als het niet werd uitbesteed aan een dienstmeisje of nanny. Dus, als je op zoek bent naar een vrouw die zeker kan bijdragen aan het huishouden, dan is zij het. Oh, maar je wilt dat ze ook mooi zijn, toch? Sorry maatje. In de jaren 1880 was make-up een serieuze nee-nee. Vrouwen die make-up droegen werden beschouwd als harlots, en dat zou gewoon niet vliegen. Vanwege dieetproblemen waren veel vrouwen ook erg overgewicht of ondergewicht. <> Vanaf de jaren 1880 was er een zeer strenge balansregel, één enkele pik pic zou genoeg zijn om haar naar de heuvels te laten rennen, haar vader te pakken en te hebben haar vader schiet je neer. Flipping uit op haar zou ook leiden tot fisticuffs met alle ouderwetse mannen in de buurt. Oh, en Victoriaanse vrouwen zou zeker een man van goede afkomst nodig om te trouwen. Iedereen uit een onbekend huis van lage klasse of 'gebroken' zou pech hebben. In sommige gevallen kan zelfs proberen om haar te straffen, eindigen met boze familieleden die de ongepaste vrijer bedreigen. Onnodig te zeggen dat veel jongens die beweren dat ze een ouderwetse vrouw willen, waarschijnlijk nooit dicht bij het succes zullen komen. Hm. Misschien een dame uit de Renaissance?

Ja, op de een of andere manier denken we dat je zult huiveren bij de geur die ze zal uitstralen. Baden was nog steeds erg zeldzaam in de Renaissance en tandenpoetsen was ongehoord. Dus, waar is deze ouderwetse dame die je wilt? Ze is daar, naast de elfenstof en eenhoornscheten. Wat je nu misschien hebt gerealiseerd, is dat het verleden altijd wordt gezien door een roze bril. De manier waarop de samenleving mensen 'toen' herinnert, zal altijd worden vertekend en een vrouw verwachten dat ze zich gedraagt ​​als een glimlachende, maagdelijke dienstknecht die er geweldig uitziet, voor de kinderen zorgt en geen eigen mening heeft, is niet redelijk. Het laat zelfs zien dat je bent vergeten dat een vrouw een persoon is met haar eigen doelen, gevoelens en aspiraties.

In plaats van te rouwen om dat verleden dat nooit was, is het misschien tijd om om je heen te kijken en de hypocriete normen te laten varen waar je misschien aan vasthoudt. De dames van vandaag zijn eigenlijk best fatsoenlijke mensen ... als je ze ooit zo zou zien . Als je ze een kans gaf, zou je kunnen ontdekken dat ze misschien de droommeisjes zijn waar je al die tijd naar op zoek was.

20 kleine dingen die je relatie SUPER sterk maken

Klik om te bekijken (20 afbeeldingen)


Ravid Yosef

Inzender

Love

Later lezen