10 Dinge über Kate McKinnon, die dich noch mehr lieben werden

IF dat is mogelijk.

Als je Ghostbusters hebt gezien, dan ken je Kate McKinnon al en ben je er dol op. Ze heeft het waarschijnlijk nog steeds en voert er wetenschappelijke experimenten mee uit. Daar ben ik helemaal ok mee.

De SNL-ster heeft de show gestolen met haar vertolking van Jillian Holtzmann, de eigenzinnige (op zijn zachtst gezegd), sexy (op de meest vreemde manieren), ingenieur die verantwoordelijk is voor het creëren van al die Geestvervuilende goedheid , technologisch gezien. Ik had nooit gedacht dat het kijken naar een nerdy blondje een pistool likte dat ontworpen was om spoken te doden. Ik zou me dan wel grappig voelen in mijn broekregio, maar hier zijn we. Maar Kate McKinnon heeft meer dan haar moordenaarswitch, en aanstekelijke glimlach.

1. Ze ging naar Columbia, zoon! Ze heeft dagenlang hersens.

Terwijl ze daar was, begon ze aan een muzikale theater-improvisatiegroep, die bewees dat het alleen saai is als lelijke mensen het doen. Het lijkt niet eerlijk, je moet ook grappig OF heet OF slim zijn. WAAROM WORDT ZE ALLEN?

2. De enige persoon die beter is dan zij bij het doen van een Ellen-dans? Misschien Ellen.

Is er een indruk die ze niet kan maken? Antwoord. Nee. We hebben het tenminste nog niet gevonden. Kijk naar Ellens gezicht in die GIF. Ze houdt van elke minuut. God, ik wou dat ze het zouden zien. Ik bedoel, verder gaan ...

3. Ze is de eerste lesbienne die op SNL verschijnt. #Groundbreaker

Dat. Is. Reusachtig. Niet alleen is zij de eerste lesbienne op de show, maar ze is ook nog maar de derde gay-artiest ooit op SNL. Ze maakt vorderingen om de LGBTQ-gemeenschap te worden door alleen zichzelf te zijn en ik ben er dol op. <4> Haar Hillary Clinton-indruk is waar.

Zelfs Hillary is het hiermee eens. Kanttekening: kun je je voorstellen een café binnen te lopen en te ontdekken dat Hills bartenders was en een Hills-imitator bediende? Mijn hartvagina kan exploderen. Ook hart-vaginas = helemaal een ding.

5. Die knipoog ...

Ik krijg de neiging om op te vallen wanneer rechte dames bezwijmen over een hete, vreemde actrice. Maar in dit geval is alles wat ik voel een zwelling van grote trots. Vooropgesteld dat niemand de uitdrukking "girl crush" in mijn nabijheid uitspreekt. Het is geen meisje, het is gewoon een lust die je weirdos.

6. Ze houdt van houtbewerking, maar geeft toe dat ze er niet echt goed in is.

Weet je wie ik nog meer hou van houtbewerking? RON SWANSON. Ook Jezus, maar ik heb het nogal warm en koud voor die vent.

7. Ze stal de show als Fitzwilliam, een Britse jongen die ervan droomde om een ​​vagina te hebben, op de Big Gay Sketch Show.

Wat een raar, hilarisch, heerlijk stukje. Ik hou ervan hoe schrander ze is met haar benen. JEP. Dat is een zin die ik eigenlijk gewoon serieus heb geschreven.

8. Kate McKinnon's vriendin Marla Mindelle is een muzikaal theateractrice met moordende pijpen en een geweldig gevoel voor humor. Sorry, dames!

Ik moet deze twee echt heel graag samen horen zingen. Leuk feitje: ze hadden kort een komedieband voor twee personen nadat ze met elkaar begonnen te daten.

WAAROM HEB IK HEN NOOIT HEN GEHOORD SAMEN TE ZINGEN?

9. Samen zijn ze bijna te schattig voor woorden.

Ik gewoon. Ik kan het niet. Ik bedoel. Denk je dat ze elkaar de hele avond staarden? Omdat ik echt ben, heb ik dat misschien precies gedaan.

10. Haar karakter in Ghostbusters? Lesbisch en trots, bevestigd door regisseur Paul Feig.

Oh my. Ja graag. De wereld heeft meer lesbiennes nodig in haar media! Vooral lesbiennes die niet onnodig worden gedood. Ik kijk naar jou, ELKE TELEVISIE TONTE ER.

11. Ze is de beste Bieber die ooit op deze aarde genade heeft

Ze heeft me zeker een Belieber gemaakt. God, ze is zo grappig in deze SNL-sketch. Wanneer ze stopt en serieus zegt: "Ik ben nu een grote jongen," sterf ik.