12 Lebenskompetenzen Nur Menschen mit Angst können Sie unterbringen

Ik begreep niet hoe mijn man mogelijk mijn lichaam tot hij een paar pond pakte. Jongens maken geen passen bij meisjes met grote ezels (en dijen en buik) ... of de maatschappij (en mijn moeder) willen ons laten geloven. Vrouwen worden beoordeeld door ons lichaam, niet door onze geest. Grootte acceptatie activisme terzijde, dit is de wereld waarin we allemaal moeten leven en uitgaan.

De vriend die niet geïnteresseerd was omdat ik te kort en te dik was; de man in een club die nauwelijks zichzelf kon brengen om me de tijd te vertellen; de blind date wiens gezicht viel op het moment dat hij me zag - ze hielpen me net zo veel als een afstotelijke trol zoals elk tijdschrift of elke vermageringsbedrijf ooit deed. dating alleen versterkte mijn gevoel van onbehaaglijkheid. Ik had nog nooit zoveel mannen gezien die me niet op dezelfde plek wilden ontmoeten.

Ik ontmoette mijn man lang geleden toen mensen iets over je wilden lezen voordat je werd afgewezen. Maar toch, mijn geestige, sprankelende profiel en professionele foto hebben me niet zoveel datums opgeleverd.

Ik heb veel genezing gedaan door te leren van vetacceptatieactivisten. Jarenlang heb ik in het diepst van mijn ziel geweten dat ik recht heb op respectvolle gezondheidszorg en schattige kleding. Maar ik voelde me nog steeds niet sexy. Het was geen probleem. Sexiness is vluchtig maar een scherp gevoel voor humor en een encyclopedische kennis van de popcultuur is voor altijd.

Ons lichaam verandert in de loop der jaren, dus er is duidelijk zoveel meer aan een relatie dan hoe goed elke partner zijn figuur behoudt. De meeste mannen (inclusief mijn man) weten dit en voelen zich aangetrokken tot iemand op basis van hun persoonlijkheid.

Het is niet dat mijn man zich ondanks mijn lichaam niet aangetrokken voelt - het is gewoon dat mijn lichaam geen topprioriteit heeft.

Ik begreep dit ongeveer in die zin dat ik wist dat het op andere mensen van toepassing was, maar ik dacht niet dat het op mij van toepassing was. Na de bruiloft was ik zwaarder geworden door chronische pijn en mijn brein kon gewoon niet accepteren dat het extra gewicht voor hem geen verschil maakte. Toen merkte ik op een dag dat hij aankwam, te. Mannen dragen hun gewicht zo belachelijk; het zit allemaal in de darm. Hij heeft de vorm van een aardappel op tandenstokers. Ik werd even door hem afgeslagen. Mijn ouders vochten om mijn vaders gewicht, naast vele andere dingen, zodat ik besefte dat mijn man zo gebouwd was als mijn vader niet leuk vond. Gelukkig voor ons beiden, waren we niet in het midden van iets romantischers dan Wii Sports. Het volgende moment overwoog ik hem te oefenen omdat hij een familiegeschiedenis met hartziekten had. Toen besefte ik meteen dat hij geen idioot is en dat weet hij al.

Ik had hem bijna dikwijls beschaamd zoals ik dik ben geweest, mezelf beschaamd. En zoals de meeste vette shaming, ging het echt om aantrekkelijkheid, niet om gezondheid. Ik voelde me zo'n eikel. Het viel me op dat zijn grote, absurde gevoel geen verschil maakte - ik hield nog steeds van hem en wilde seks met hem hebben. Ik kreeg het eindelijk. Later die dag zaten we op de bank en ik liet mijn hoofd op zijn buik rusten en zei: "Hallo, buikje." Het was de eerste keer dat een van ons het had erkend. Hij zei later dat hij blij was dat ik vrienden had gemaakt met The Tummy, dus ik vermoed dat hij het zelf misschien een beetje onzeker heeft gevonden.

Ik vind het fijn dat het lichaam van mijn man zacht en knuffelig is. Het is niet alsof hij wegrent om een ​​mastodont te doden of een barbaarse invasie te bestrijden. Zijn lichaam is het aardappelvormige bezorgsysteem voor alles waar ik van hou van hem. Ik vind zijn lichaam leuk omdat het me laat communiceren met zijn intelligente brein, vriendelijke ziel en absurde gevoel voor humor. En dat is wat hij leuk vindt aan mijn lichaam. Ondanks dat ik hem voor onze hele relatie heb gecompenseerd, voelt hij zich oprecht aangetrokken tot mijn lichaam. Omdat als hij in de buurt van mijn lichaam is, hij bij mij in de buurt is. Hij is niet alleen aardig, want ik geef hem regelmatig toegang tot tieten. Ik snap het eindelijk.

Ik moedig hem aan om te oefenen door hem te vertellen dat hij de buik moet nemen voor een wandeling. En hij leidt me wanneer mijn gezondheid het toelaat. Maar ik bespaar mijn zeuren omdat ik hem shirts heb laten dragen die niet te strak zijn over The Tummy, voor zijn eigen comfort en stijl.

En ik heb me nog nooit sexier gevoeld.

Deze 9 foto's van HETE dames Bewijs dat Sexy wordt geleverd in ALLE Maten

Klik om te bekijken (9 afbeeldingen)

Curves, The Book

Christine Schoenwald

Editor

Self

Lees later