13 Dinge, die du nicht einmal erkennst, tun (die ihn dazu bringen, sich zu verlieben)

Mange menn beklager denne avgjørelsen som ikke var deres til å begynne med.

Det er en operasjon vi utfører på nyfødte hver dag. De fleste ser det som en mindre kosmetisk prosedyre med noen helsemessige fordeler, og gir liten tenkning.

Det utføres vanligvis på første eller andre dag i livet. Barnet gutten er hentet fra sin mor og festet seg til immobilitet. Bare 45% av babyene får anestesi av noe slag, enten en dorsal nerveblokk eller smertekrem.

Så bruker leger en klem eller en klokke for å skille babyens forhuden fra glansen av penis. Dette er noe analogt med å trekke av neglen din.

Endelig er forhuden avskåret, etterlater en rød, rå, blødende og eksponert glans. Sykehuset kan selge overlegen forhuden, som ofte brukes til å lage kosmetikk.

American Academy of Pediatrics anbefaler nå det som en valgfri prosedyre. Flere studier har vist at omskjæring, i motsetning til de opprinnelige funnene, ikke forhindrer HIV.

Det viser lavere risiko for penekreft, akkurat som mastektomi reduserer risikoen for brystkreft. Det anbefales ikke å forhindre UTI, og den intakte penis er faktisk enklere å rengjøre enn den kuttede. Når vi avkrefter kjønnslemlestelse, tillater vi baby gutter å få kjønnsorganene kuttet, ofte i navnet "ser ut som" pappa. "

Mange sier at det ikke kommer til å bety noe fordi guttene ikke husker det, eller vil ikke bry seg, eller vil se ut som alle andre. De fleste omskårne menn tenker ikke to ganger om deres ukjente kutt. Som en mann sier, "Slik føler jeg meg om penisen min: Flott. Bare fantastisk ... Føler jeg meg dårlig om å bli omskåret? Nei. om det? Også, nei ... Igjen, min [omskåret] pikk er rad. "Mange menn ber om å annerledes, og de utventer sin sinne på Omstendighetens Regret-side.

Dave fra Wisconsin sier" Min penis ble slaktet ved fødselen og jeg fornærmet det. Vent til menn er 18 og la dem ta sin egen beslutning. Ellers utgjør dette tvungen kjønnslemlestelse. "

Andre menn, noen omskjærte senere, klager over tap av følelse.

I Jersey City Independent, sier Equa, "De fleste mennesker vet ikke eller har en sjanse til å se, men 4 av de 5 mest sensitive delene av penis er amputert av 'circumcision'.

Og hvis det ikke var forferdelig nok den siste gjenværende følsomme delen "glans" blir "keritanisert", noe som betyr at på grunn av slitasje et stoff kalt keratin - samme stoff t Hatten danner neglene dine - bygger opp i glans for å beskytte seg selv, og reduserer glede. "

Phillip, omkuttet som en tenåring, sier:" Det er nesten ingen følelser i det lenger. "

Andre menn ekko det de mistet "så mye følelse" etter kutting.

Disse mennene er sint. Noen sier at de vil drepe legen som omskåret dem, eller send ham til fengsel. De hevder at legen er skyldig i "voldtekt".

Andre reserverer sin raseri for sine foreldre. Som Shawn sier, "Jeg kan ikke tro at foreldrene mine måtte være forvirrende for å kutte ut en del av min pikk." Disse mennene kjemper tilbake. Intakt amerika har holdt protester mot det amerikanske pediatrisk akademi. Mange menn kom til Chase's Guardians, en greskrodsorganisasjon dedikert til å forhindre omskjæring av Chase Hironimus. En annen ble arrestert.

Andre har bestemt seg for å ta tilbake det som var deres, og gjenopprette sine forhuden.

Hele nettbaserte subkulturer eksisterer dedikert til ikke-kirurgisk foreskin restaurering, som i utgangspunktet koker ned til dette: omdekker glans av penis ved å strekke huden over den.

Alle har favorittutstyr til den, men noen bruker tape og vekter, elastiske striper og trekkinnretninger. Noen fremmer manuell sletting som den beste introduksjonen til den, og kan også kjøpe mekaniske midler som vil gjøre denne "rive" mer effektivt. Gjenoppretting for menn har selv en detaljert veiledning om hvordan du regner forhuden din via taping.

Menn søker ikke full foreskinn restaurering; Det er umulig, på grunn av de spesialiserte cellene som finnes på den menneskelige forhuden. De vet at de ikke kommer til å få full monty tilbake, selv om noen hevder at den gjenopprettede forhuden vil ta på seg egenskapene til en slimemembran. Men de håper å dekke deres glans, og dermed eliminere noen av et liv i desensibilisering .

Den restaurerte forhuden vil ikke tilby samme smøring, men den kan tilnærme kjønnets følelser for en intakt mann. Det beskytter også glans fra svette treningsøkter, tøffe truser og andre ting som forårsaket desensibiliseringen i utgangspunktet.

For mange menn gir en restaurert forhod en følelse av å være hel.

Det innebærer å gjenvinne hva ble tatt fra dem, vanligvis som et maktløst barn. Det er ikke overraskende at med alle ulempene ved nyfødt omskjæring at noen menn søker å gjenopprette det som er tatt fra dem. Mens prosessen er lang og vanskelig, er det verdt det for noen som føler seg krenket av sine omskjæringer. Man spekulerer på hvor mange av disse babyene som går under kniven, vil ende opp med å prøve å gjenvinne det vi så kalt snakker av.