3 Möglichkeiten, dieses beängstigende Gefühl zu deinem Vorteil in einer Beziehung zu verwenden

Berätta hur du verkligen känner.

Jag var i tredje klass när jag vred min första fågel.

Jag hade ingen aning om vad det egentligen menade och började bara böja den muskeln i hemlighet eftersom jag hade sett några äldre barn gör det. Min mamma, var vakthunden som hon är, fångade mig röda händer, och jag var grundad för helgen. Jag är ledsen att säga att det förmodligen var det mest upprorande jag någonsin gjorde.

Nu slår jag bort folk, det gör jag utan skam och vanligtvis till mina vänner. Medan jag kanske eller inte är skyldig att grymt kasta fingret när min ex-pojkvän inte tittar, ger den här gesten mer roligt och mindre, trots det.

Det är oavsett det sötaste sättet att berätta för någon att kasta bort.

För några veckor sedan försökte jag vända någon bort, och de började skratta. De berättade för mig att min fågel var svag och inte skrämmande, som de flesta saker jag gör.

Frustrerad, jag började fråga mig hur jag någonsin tystnat berätta för någon att slå den om mitt långtfinger spel var långt under genomsnittet.

Till dess jag hittade detta härliga konstverk:

Spoon & Tamago

Slutligen behöver jag inte säga någonting. Detta långfingerstearin säger allt.

Brooklyn-baserad japansk konstnär Nao Matsumoto skapade stearinljuset för Spoon & Tamago efter en skrämmande olycka, nästan lämnade honom för att leva livet utan att kunna flipa någon.

När han nästan skivades från sin långfinger medan han klippte trä i sin studio såg han att med hjälp av din långfinger är en grundläggande mänsklig rättighet och jämfört med att förlora sin egen röst. Med en nyfött uppskattning för sin fågel, han skapade en serie långfingerstearinljus. Varje ljus är handgjord av Matsumoto själv och kommer från en form gjord av egen hand.

Sked & Tamago

Och även om ljusen ursprungligen användes för ett mycket viktigare syfte - att protestera mot användningen av kärnkraft i Japan på årsdagen av tsunamien i mars 2011 -

är de perfekta att använda för livets smutsigaste situationer. Skicka en till din ex när han ringer dig klockan 3 på morgonen eller till din chef när du hittade äntligen ett ersättningsspel. Ge det som en julklapp till din irriterande moster som alltid gör gräver om din vikt eller lämnar det ut i det öppna i ditt vardagsrum som en subtil påminnelse för att husgästerna inte ska förbli deras välkomst.

Ett ljus som serverar många, många ändamål.