Sind Sie OK Mit Trumps idiotischem Plan, um Frauen für Abtreibungen zu bestrafen?

Egy másik nap, egy másik kihagyott lehetőség.

Mi van, ha "az, aki elszabadult" egy adott nap, akkor igazán az igaz szeretetedből járhatsz és soha nem is tudhatod. Találhatsz egymás mellett a metrón, és soha nem cserélsz szóval "- mondja Didier Rappaport, az Happn alapítója - egy új társkereső alkalmazás, amely megegyezik az emberekkel, akiket látsz és bejársz minden nap.

És ez ijesztő, hogy valószínűleg így van. Az idő nagy részében csak olyan hajók vagyunk, amelyek éjszaka átadnak egymásnak. A telefonunkban lefelé vagy a rutinjáinkba temették el, a romantikus lehetőségek miatt, amelyek folyamatosan körülveszik.

A szerelem legszörnyűbb lehetősége nem veszíti el az egyetlen személyt, akivel együtt akartok lenni - soha nem tudják, hogy létezett az első hely.

1.

Az unalmas, ahogy hangzik, az igazi szerelem megtalálása számbemutató. Gondoljon csak arra a nehézségre, Van valami oka, hogy a kifejezés "az."

Bár az esélyek vékonyak, hogy csak egy ember él <=

szó szerint , akkor csak arról tájékoztat, hogy milyen ritka az igaz szerelem ebben a a világ. Most gondolkozz el, hogy hány ember halad át minden egyes nap alatt.

nagymértékben meghaladja az embereket, akiket kelt, vagy romantikusan gondolkodott az életében. Ha 20 embert adtál életedben, de haladsz

20,000 minden reggel, melyik csoportban gondolod nagyobb valószínűséggel az álompartnereidet? Gondolj arra, hogy megtalálod az "egyet", mint a lottó. Ha ilyen hosszú útról van szó, 20 jegyet szeretne vásárolni, vagy 20 000-et?

Még ezt is megtehetem.

2.

Pszichológiailag pózolunk az emberek számára, akiket nap mint nap látunk . Ezt a Mere-expozíció hatásnak nevezik, ezért a munkatársak gyakran szerelmesek, a katasztrofális következmények ellenére.

A legegyszerűbbek szerint "annál gyakrabban látja az ember valakinek, annál kellemesebb és kedves, hogy az a személy úgy tűnik, hogy. "

Akarózik egy pillantást egy aranyos srác, hogy látja egész idő alatt a metró, csak gyorsan elgondolkodni, ahogy észrevenni őt észrevenni?

Van egy több mint hiteles esély, hogy nőni fogsz rajta is.

3.

Az emberek nagyobb valószínűséggel kapcsolatot létesítenek valakivel, aki közel áll hozzájuk. Azt mondják, hogy a szerelem nem pontos tudomány, hogy a pszichológia kutatói megpróbálják kipróbálni.

Egy MIT-tanulmány eredményei alapján a Proximity-elv elmondja, hogy minél közelebb vannak, annál nehezebbek esnek.

És a legtöbb ember o az utazása pontosan ez: az emberek, akik közeli lakóhelyetek vannak, a közeledben dolgoznak, és veled utaznak.

Ami lefelé esik, az az esélye, hogy jobban érzed az embert, aki karban van, Távolsági kapcsolattartás.

Természetesen sok LDR szerelmi történet létezik rajta, de ne felejtsd el, itt egy számjátékról beszélünk.

4.

Mi hajlamosak vagyunk beleszeretni olyan emberekkel, akik hasonlóak magukhoz. Ezt a narcisizmus csavart formájának nevezhetjük, de a kutatók jobban tetszenek Önnek, mint a hasonlóság vonzási hatásának. Akik azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák magukat, agyagolják magukat.

Egyszerűen fogalmazva, annál inkább egy személy olyan, mint a

us , annál vonzóbbnak találjuk őket. Jól indulsz a hasonlóság tekintetében, azzal a valakivel, aki ugyanabban a városban él, ugyanazon órákban dolgozik, és ugyanazokat a látnivalókat látja, mint minden nap. Még mielőtt bemutatta volna magát, megosztottad történeteket a közösségedről és "az őrült fickóról, aki a buszon ül."

5.

Az idegenek a kontextusból nehezen megközelíthetők. A fenti pontok nagy bizonyítékot jelentenek arra, hogy minden egyes nap "az egybe" bújhatsz anélkül, hogy észreveszed.

De még ha meg is győződted hogy az a srác, akinek látod, hogy minden nap reggel 8: 00-kor feleségül veszi a Starbucksot, pontosan megér egy lövést,

így nehéz romantikus szándékokat kezdeményezni, ha az emberek nem várják el. vagy a bárban, vagy böngészi az online társkereső mérkőzéseit, teljes értelme van. De annyira furcsa, hogy flörtölni próbál, míg tizenhat türelmetlen ember áll hátra mögött. "Soha nem lesz megfelelő lehetőség" - mondja Happn alapítója, Didier Rappaport. Oly sok olyan módon van, hogy a beszélgetés kényelmetlenül megy, hogy megakadályozza, hogy elsőként próbálkozzon.

A lehetőségek csökkentése

nem

hogyan nyersz egy számjátékban. A romantikus FOMO-tól szenved (a félelem félelme)? Happn

segít neked valamit tenni. Ez egy új társkereső alkalmazás, amely csak olyan emberekkel találkozik Önnel, akiket a valóságba ütköztek. Most már soha nem kell megkérdezned, mi lehetett volna.