Hör auf, ihn zu verwirren! 7 Wege, die du sendest MAJOR gemischte Nachrichten

Vi är singel och det är vårt eget jävla fel.

Om du frågar mina vänner hur de skulle beskriva mig när det gäller mina åsikter om dating och kärlek, skulle de alla säga att jag är en hoppfull romantisk. Jag är född ett av de naturliga optimistiska, snygga människorna - den typ som går efter vad de vill ha, tror på sig själva och tackar deras lyckliga stjärnor att det hela verkar.

Mitt hjärta är fullt av passion och beslutsamhet, tacksamhet, och en handfull sassy självständighet. Jag har tillämpat alla dessa saker på min (framgångsrika) karriär, för att flytta till New York, och i ett tag hade jag samma tro på mitt älsklingsliv. Men fyra år av att vara ensam i denna stad har börjat för att få mig att tänka annorlunda om att hitta rätt person. Eller snarare om hur svårt det verkligen är.

I ett försök att inte låta så bittra som jag känner börjar jag med detta: Jag tror fortfarande att det finns en "någon" för alla, men jag har också började fråga hur mycket arbete som går att hitta den så kallade livspartnern.

Jag ska ringa upp dig, män: du måste försöka hårdare. Och även om jag känner att jag definitivt har försökt mitt bästa, måste kvinnor vara bättre om vad vi lägger på, vad vi löser och vad vi accepterar från män.

Du är inte helt skyldig, men Din brist på ansträngning och din önskan att hålla fast i någonting som låter dig, vi förlorar båda på kärleken. Här är varför:

1. Mobila appar har gjort oss alla inkompetenta.

Tidigare, före åldern Tinder och Hinge, Bumble and Happn, Graden och resten av dataprogrammen, talade männen faktiskt till kvinnor i barer. Kvinnor pratade också med män.

I någon bar eller lounge stannade jag på en lördagskväll, ett dussin män skulle slå på mig. Jag skulle dansa med några. Några skulle få mitt nummer, och några skulle faktiskt skriva till ett datum.

Idag kommer mina ensamvänner och jag att gå ut och jag kommer att se när varje man - man och kvinna - bestämmer sig för att svepa på en upplyst skärm istället för att titta på de attraktiva människor runt dem. Jag har sett mina vänner gör det här (medföljer mig) när killarna är upptagna att spela på sina telefoner eller prata med sina kompisar för att träffa en konversation.

Jag får de appar som hjälper till att smidigt och påskynda processen att möta någon , men när du är i en social miljö, varför inte egentligen socialt? Behöver du en budbärare för att hälsa på någon, eller kan du säga, "Hej, hur mår du? Vad dricker du?"

När började vi förlita oss så mycket på nätet att vi glömde att vara offline?

2. Att säga "hej" har förändrats till att ha sex.

Jag önskar att jag kunde krama Aziz Ansari för att kalla ut män för sina online-meddelandevaner. "Hej" är inte ett sätt att starta en konversation, om du inte bara gick in i ett möte med dina medarbetare och du hälsar dem.

Även om jag har fina tuttar är det inte ett sätt att se om Jag vill ta en drink. Visst, om du vill ha en snabb lek, föreställer jag mig att män måste se någon framgång från att slå på kvinnor på en sådan vulgär, löjlig väg, eller de skulle inte fortsätta att göra det. Men här är jag där jag utmanar kvinnor: om du vill ha en nattklapp, det är helt bra (jag har gjort det också), men kalla män ut på deras tjurar * t. Även om du sover med dem, påminna dem vad de gör i romans tidsålder. Förmodligen dödar de det.

Case-in-point: Jag gick på ett av de fantastiska första datum som gick absolut ingenstans för några månader sedan, och killen höll mig kall och vacker. Det var trevligt, men vad förvånade mig var hur mycket jag hör det från män. Jag hör "Du är het" och "Du är sexig" och "Vi borde gå till din lägenhet efter denna drink" men sanna komplimanger? Jag har i princip glömt att de finns. Hur har jag blivit så självklar över att acceptera att "det är bara hur männen är" som en komplimang fyller mig?

3. Ingen vill försöka lära känna någon.

Jag vet att det här uttalandet låter whiney, men det kunde inte vara mer sant. Nu, innan alla hatare kommer till den här kommentarsektionen, låt mig vara tydlig: Jag har ett hälsosamt självförtroende.

Jag är 26 i bra form, ha en karriär som inspirerar mig, vänskap som stöder mig, en upptaget pass som håller mig på farten och ett ganska aktivt socialt liv. Jag är inte orolig för att vara "där ute" nog, men jag är orolig över vad som krävs för att märka.

Jag är inte ensam heller: mina vänner i alla olika former, storlekar, personligheter och bakgrunder alla upplever samma problem. Det verkar finnas en brist på män som faktiskt vill satsa på att lära känna någon.

Du behöver inte köpa mig en drink eller ta mig till en restaurang med 5 stjärnor på Yelp. Du behöver egentligen inte göra mycket, annat än bryr dig mer om vad min röv ser ut i dina jeans eller om jag sväljer eller spyttar.

Lita på mig, det finns mycket mer för mig än det och för varje kvinna att du kommer att gå ut med. Varför inte notera istället för att satsa alla dina odds på något enkelt? Är du inte uttråkad redan?

4. Relationer är läskiga.

Men varför? Varför är ett förhållande så läskigt?

Jag är inte säker på om vi alla har spelat upp relationer för att vara dessa kontrollerande manipulativa saker där män inte har frihet och lämnas till nåd av deras flickväns fransk manikyr på sina danglybollar . Men om vi har, kan vi stoppa det nonsens?

Ett hälsosamt, moget, vuxenförhållande ger så mycket mer än bara någon som vill ha sex med dig när du har morgon andetag och titta på

Thronespel

med dig.

Det handlar om att ha någon som står vid dig, tar bilder med dig i baren, vill resa världen med dig, vill träffa dina vänner och vill bygga detta fantastiska liv tillsammans med dig. Det handlar inte om kontroll eller förändring av din Facebook-relationsstatus, eller räknar ner dagarna tills vi blir förlovade. Det handlar om att hitta en partner. Är det att vi - både män och kvinnor - lägger lite på det "perfekta" förhållandet istället för att ge människor en chans?

Det finns så mycket rädsla och stereotyper kring relationer som vi bara undviker dem helt och hållet. Men varför försök inte? Vad är det värsta som kan hända? Kan vi göra ett avtal?

Män har blivit lat om dating, och på ett sätt har kvinnor låtit dem. Vi har säkert också varit lite ensamma själv. Men om vi fortsätter ner den digitala vägen till de där vi skickar ett meddelande i mörkret, hoppas vi på något meningsfullt att komma tillbaka, kanske vi alla vänta lite om en stund. Och om vi fortsätter att göra våra konversationer - och våra handlingar - sexuellt drivna istället för romantiskt inspirerade, hur kommer vi någonsin att gå och sova tillsammans för att lära känna varandra?

Här är en förslag

:

Dudes, försök lite svårare. Har något mer att säga. Titta på kvinnor som mer än någon att sova med eller titta på eller flörta med eller använda för att skicka tid.

Och damer, låt inte män komma undan med sina negativa beteenden när de händer. Var inte rädd för att vara "bitchy" eller "för mycket" och säg hur du känner.

Män är inte de enda som skyller; det tar två att göra detta arbete. Men det kan bara fungera om vi båda arbetar för att vara bättre människor genom att respektera, erkänna och värdera varandra. Inte bara bilder på Tinder eller olovade nummer på våra iPhones, men riktiga, personliga, riktiga människor. Vem kan bara hitta kärlek ... om vi försöker.

...

Lindsay Tigar är en 26-årig singelförfattare, redaktör och bloggare som bor i New York City. Hon började sin populära datingblogg, Confessions of a Love Addict, efter ett för många hemska datum med långa, känslomässigt otillgängliga män (hennes personliga svaghet) och utvecklar nu en bok om den, representerad av James Fitzgerald Agency. 10 Hetaste Singelmanar i Hollywood

Klicka för att visa (10 bilder)

Laura Franco

Bidragare

Buzz