Die sonderbare Sache Ihre Handschrift sagt über Ihre Persönlichkeit

Wie wil er meer van de Bravermans? We doen het!

Er is nu nog EEN ANDERE reden waarom Netflix's Gilmore Girls opnieuw opstarten het beste ding ooit is - het zou de weg vrijmaken voor een vergelijkbare heropleving van 's geliefde Parenthood-serie! (Yay!)

Ik weet wat je denkt - whoa, we zullen op de maximale niveaus van Lauren Graham zijn, toch? En weet je wat? Daar zijn we 100% goed mee.

Hoe gaat Lorelai Gilmore Sarah Braverman helpen terug te keren? De connectie is gelegd tijdens een interview met Parenthood -maker Jason Katims vorige week tijdens de televisiepresentatie van de Television Critics Association.

Tijdens het praten met TVLine gaf Katims toe dat hij misschien het model van de beperkte serie van Netflix opnieuw zal overwegen als een toekomstige structuur voor een terugkeer naar de wereld van de Bravermans. Hij zei daarover: "Ik vroeg iemand die aan het werk was bij [ The Gilmore Girls rebooten] hoe ze het hebben gestructureerd en hoe het allemaal werkte ... Omdat ik dacht dat dit zou kunnen gebeuren [met Parenthood ] een paar jaar verder. "

Wat opwindend is, toch? Ik denk dat elke toegewijde Parenthood -ventent de kans zou wagen op een beperkte terugkeer naar de wereld die Katims had gecreëerd, zelfs het waren slechts vier binge-able-afleveringen op een platform zoals Netflix.

IF Parenthood komt terug, het meest interessante aspect zou kunnen zijn wanneer Katims ervoor kiest om opnieuw op te starten. Fans zullen zich herinneren dat de finale eindigde met een mooie, Six Feet Under -achtige flash-forward reeks.

Dingen eindigden in zo'n bitterzoete, maar toch gelukkige plek voor Amber, Crosby en Jasmine, Camille, Max ... bijna, bijna alle Bravermans. (Zelfs de Luncheonette heeft het overleefd!) Dus de vraag blijft: zou een nieuwe serie die laatste momenten van sluiting verstoren? Of zal Katims ervoor kiezen om de opknapbeurt te stoppen totdat Peter Krause's Adam oud genoeg is om eens en voor altijd de mantel van de familiepatriarch van Craig T. Nelson's Zeek te erven?

Dat is waarschijnlijk het waarschijnlijke pad, volgens Katims. Hij vertelde TVLine: "Maar het hele ding over Ouderschap is dat de kinderen iets ouder worden en hun levens veranderen en dan is er meer verhaal te vertellen. Ik heb het gevoel dat dat ooit zal gebeuren. En dan is het een kwestie van, logistiek gezien, kunnen we de acteurs tegelijkertijd [terug laten komen?] "

Hij voegde eraan toe:" En dan moeten we [een uitlaat vinden] die wil [air] it. "

Hopelijk zal dat helemaal GEEN probleem zijn. (Doe ons een degelijke Netflix en blijf in de Lauren Graham-business.) Omdat weinig shows het gevarieerde emotionele landschap van gezinnen als

Parenthood hebben aangeroerd tijdens de run, zou het geweldig zijn , voor ons allemaal, om zelfs een korte terugkeer naar de wereld van de Bravermans te krijgen.