Der schreckliche Grund Eine Frau benutzte ein Schinken-Sandwich, um Taylor Swifts Vagina zu beschreiben

Verlicht het!

Volgens de experts van Women's Health Magazine zijn de drie belangrijkste, ogenschijnlijk eenvoudige dingen om een ​​lange en gezonde relatie te verzekeren, eerlijkheid, communicatie en loyaliteit.

Hoewel al deze dingen beslist cruciaal zijn en zorgen voor een mooi canvas om een ​​gezonde, robuuste relatie te laten groeien, er is één ding dat buiten de vergelijking werd gelaten en dat misschien wel de crux is bij het bereiken van deze eerder genoemde standaardkwaliteiten.

Is het passie? Nee. Is het gelijkheid? Het helpt, zeker, maar nee. Is het liefde? Sluiten, maar nog steeds nee.

Het is wiet. Ja, je hebt me goed gehoord: het belangrijkste ingrediënt achter gezonde relaties is de goede oude ganja. Dit lijkt misschien een vrij gekke ding om te zeggen. Ik bedoel, hoe kan het roken van marihuana een relatie sterker maken?

Is het niet gewoon een of ander dom, recreatief iets dat tieners doen? Nee. Weed heeft eigenlijk de kracht om je dichterbij te brengen, je seksleven te verbeteren en je meer te laten vertrouwen op je partner en vice versa. En hier is hoe:

1. Het zorgt ervoor dat paren minder vechten. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<> <> Samen roken met wiet hangt rechtstreeks samen met gelukkiger huwelijken Het is waar dat koppels die samen roken echt wel bij elkaar blijven.

Volgens

The Washington Post , studeerde de universiteit van Buffalo meer dan 600 stellen vanaf het midden van de jaren 90, en ontdekte dat paren die meer roken meer minder gewelddadige relaties. De studie wees uit dat stelletjes die samen roken, meer kans hebben om minder te vechten. Iedereen weet dat vechten minder betekent dat er meer tijd is om samen te groeien en de geest te laten groeien en verbeteren.

2. Het vermindert gevallen van jaloezie.

Waarom zou je groen worden van jaloezie als je de green kunt roken? Als je samen aan het roken bent, hoef je je niet door jaloezie te laten afleiden.

Paren die samen roken zijn te relax om te vechten of hebben veel drama Ze liggen samen op de bank en brengen samen tijd door en gooien geen gerechten naar elkaar. Als jullie allebei achter kunnen raken, word je er beter in.

3. Je geslacht is heter. Het is wetenschappelijk bewezen dat seks beter is voor wiet. Het kan orgasmes intensiveren, je seksuele levensduur verbeteren en zelfs een afrodisiacum zijn.

Zoals psychiater Dr. Lester Grinspoon aan

High Times

zei dat "weed" de seksuele ervaring voor veel mensen enorm verbetert. wanneer mensen high zijn, zijn ze gevoeliger voor hun seksuele gevoelens en driften. "Wiet is beter dan oesters als het gaat om in de stemming komen. Vergeet alle aromatherapie kaarsen en bullsh * t lingerie, en vuur de oude waterpijp.

Pot heeft de magische kracht om je te ontspannen op manieren die alleen Rx-drugs echt kunnen. Volgens

Medical Daily is marihuana als een kopje kamille thee voor de ziel: "Het heeft een kalmerend en ontspannend effect dat gepaard moet gaan met verminderde angst." 4. Het geeft je de munchies en koppels die samen eten, bij elkaar blijven.

Zoals we allemaal weten, rokende reefer leidt tot een zeer belangrijke, zeer mooie bijwerking: de munchies. En stellen die samen eten, blijven bij elkaar. Waarom gebeurt dit? Welnu, er is echte wetenschap die het verklaart.

Volgens Smithsonian Magazine "past THC in receptoren in de reukbol van de hersenen, waardoor het vermogen van het dier om voedsel te ruiken aanzienlijk wordt verhoogd, waardoor ze meer eten Een groot deel van de reden waarom je misschien meer voedsel zou eten na het gebruik van marihuana is simpelweg dat je het meer kunt ruiken en proeven. " Dus je wilt alles eten wat je ziet omdat je zintuigen zo verdomd verbeterd zijn . Je bent net als het koekjesmonster, maar veel cooler. Iedereen weet dat een stel dat het eens is over eten, samen kan leven in het leven. OK, misschien niet

iedereen

weet dat, maar ik heb hier ook een volledig logische verklaring voor.

Het is een serieus teken van troost om met je partner te kunnen eten. Je weet dat je op het hoogste niveau bent van rust in je liefhebbende romance wanneer je je op je gemak voelt, terwijl je je gezicht samenvoegt. Volgens Elite Lifestyle senior lifestyle-redacteur, Ashley Fern, is "Eating is the soort ervaring die je veel vertelt over mensen (afgezien van alleen hun voorkeur in voedsel). Bepaalde mensen kunnen zichzelf zelfs niet voor anderen laten eten, dus zelfs zich comfortabel genoeg voelen om dat te doen is een stap in en op zichzelf . "

Als je na het roken achterover leunt, weet je dat dat geen echte liefde is.

5. De beste gesprekken vinden plaats wanneer je high bent. Je brein raakt gewoon in de details van dingen en breidt zich uit naar onderwerpen die je nog nooit eerder hebt overwogen. Natuurlijk, niet alles is logisch, maar het kan heel diep voelen. Alle vragen en curiosa die je hebt over het leven staan ​​eindelijk op de voorgrond. Je kunt iemand nooit echt kennen tenzij je high van hen bent geworden. Zoveel over de persoonlijkheid van die persoon wordt op zo'n interessante manier geopenbaard.

6. Als je samen kunt roken, kun je op elkaar vertrouwen.

Jezelf loslaten is de ultieme daad van vertrouwen. Onkruid kan allerlei verschillende en fascinerende effecten hebben op het menselijk brein, en als iemand die veranderingen met je ervaart, laat dat zien dat je echt gelooft in hun vermogen om met je om te gaan. Wanneer je stoned wordt met je partner, zet je jezelf in elkaars handen en oprecht vertrouwend dat ieder van jullie voor elkaar zal zorgen. Het is een veilige ruimte. De gezondste relaties zijn opgebouwd uit vertrouwen. En als je niet kunt roken met iemand, stel jezelf dan de vraag: kun je ze echt vertrouwen?

Ik zal mijn hart niet geven aan iemand die niet eens een joint met me kan roken. Dat is gewoon niet veilig voor een van ons.

20 kleine dingen die je relatie SUPER sterk maken

Klik om te bekijken (20 afbeeldingen)

Ravid Yosef

Contributor

Love

Later lezen