So sieht Tom Cruises Penis aus, falls Sie interessiert sind

Torej od vaših odnosov, ki ne delajo? Mogoče se srečujete z napačno osebo. Moški in ženske se včasih preprosto ne razumejo. Že od zgodnjih let se pogosto fantje družijo z fanti, dekleta pa gravitirajo proti dekletom ... ampak zakaj? Ker jih

GET . Toda, ko se dude pomešajo s piščanci, vedno obstaja ta rahel razkorak v razumevanju. Enaki obroči veljajo v razmerjih. Torej, zakaj si prisilite k prihodnosti nesporazumov?

Študije so dokazale, da istospolni odnosi niso le bolj zdravi in ​​bolj komunikativni, temveč so bolj trajni kot heteroseksualni

.


Želite vedeti zakaj? No, preverite iz teh 5 razlogov, da istospolni pari delajo bolje kot njihovi heteroseksualni kolegi:

1. Lahko se povežete glede vprašanj, specifičnih za spol, da bi nekdo, ki ga vaš spol ne bi nikoli razumel.

HelloGiggles


Moška vprašanja so zelo različna od žensk. Dejstvo, da se vi in ​​vaš partner v istospolnih odnosih lahko povežete s temi problemi - tako, kot heteroseksualni par ne more - je močan. "Ljudu je lažje razumeti izkušnje drugega človeka," je povedala psihologinja Julie Gottman v časopisu Politico, "in ženska, da bi razumela izkušnje druge ženske, kot da bi človek razumel izkušnje druge ženske in žensko razumeti izkušnje drugega človeka. "

Primer v točki: TAMPONI. Mi (kot moški) ponavadi ne dobimo. Ali morda pravi, da je on (srečen si), toda dejstvo je v tem, da v istospolnem odnosu lahko ljudje razumejo drugačne bolečine glede na spol. To samo po sebi ustvarja mentaliteto globljega odnosa in nadaljnje združljivosti.

2. Lahko te pripeljejo, kamor želite biti v spalnici.


Sex. Bodimo resnični, včasih vaš drugi samo "ne potisni desnega gumba." V istospolnih odnosih obstaja medsebojno razumevanje, kje so "ne-go" in "pekli-da!". Moški in ženske anatomije so drugačne, toda v istospolnem odnosu je, kot da sta oba imela enako pot in natančno vedela, kako se testira.

Moški vedo, kje se želijo dotakniti, ženske vedo, kako hočejo biti zadovoljen. V istospolnih odnosih oboje znate, kako zadovoljiti svojega partnerja, ker tako radi želite biti tudi zadovoljni! Da ne omenjam odpravljanja tveganja nenamerne nosečnosti. Torej je to.

3. Lahko se resnično razumete na čustveni ravni.


V homoseksualnem odnosu lahko razumete "zakaj" za njihovim dejanjem. Da ne bi rekli, da razmerja med moškimi in ženskami ne morejo, toda ko se srečujete z nekoga svojega lastnega spola, obstaja velika verjetnost, da bosta oba imela enake navade.

Primer: moški imajo radi seks zelo veliko. Študije kažejo, da sta dva moška v razmerju veliko bolj sposobna, da postanejo "navzdol in umazana" pogosteje. In nadalje, moški homoseksualni odnosi so bolj pogosto poliamorni kot drugi. Zakaj? Ker sta oba

dobila . To je fiziologija. Moški po naravi pogosteje želijo spolne odnose in dva moža v razmerju lahko delita medsebojno razumevanje, da se v heteroseksualnem odnosu lahko zamenja za skrivno željo po poskusu. 4. Enake spolne odnose prav tako ni treba skrbeti za vnaprej določene vloge spolov.


Moški in moški, ženska in ženska, bodisi tako, da sta oba enaka (po spolu). »Če obstaja ena stvar, ki bi jo isti učitelj lahko naučili istega spola«, je pisatelj in predavatelj Andrew Solomon povedal Washington Post, "je, da ni to, da je eden od nas res" mama in eden je "res oče. To so nepomembni pojmi. V obeh skupaj smo oba. «

Študije kažejo, da imajo bolj neposredne stile komuniciranja bolj enakomerno razdeljevanje gospodinjskih opravil. Liza Mundy, omenjena v članku v

Atlantic , »Gay Guide to Wedded Bliss«, so geji pari bolj enakopravni kot ravne pari. Med seksom: ni "človeka" ali "ženske". Obstaja skupna raven razumevanja med obema, ki v heteroseksualnih razmerjih pravzaprav ne obstaja. 5. Naučite se ljubiti in ceniti dele sebe, tako da imate enake stvari v svojem partnerju.


Mogoče je to spolni slog, za katerega niste vedeli, da obstaja. Mogoče je to sredstvo za razumevanje, da še niste doživeli. Ne glede na to, da se klepetate z nekoga istega spola, odpira vrata za razumevanje, ki v preteklosti morda ni obstajala. Kot že rečeno, ti

dobijo . In dobiš jih. To novo odkrito spoznanje, ki ustvarja nerazložljivo zvezo, ki ni vidna v heteroseksualnih razmerjih. Torej, da citiram David Letterman: »Kdo dobi moško stranko?« Oba (to je še dodaten bonus) Pomislite na to. Oglejte si, ali lahko ustvarite to isto vez z vašim pomembnim drugim, moškim ali ženskim, in si oglejte, kje je potrebno.

Odnosi (istospolni ali ne) so delo. Trdo delo. Ampak včasih, če lahko razumete stališče svojega drugega, je delo malo težje.